Suwon – Žlikrofi

Žlikrofi

Specialiteta
Klasika

Mandu je splošno ime za korejske žlikrofe in cmoke. Ti so lahko različnih oblik. Lahko so skuhani na pari ali popečeni. Naša kuharica je na manduje zelo navezana, zato jim posveča posebno pozornost. Vsak mandu posebej je ročno polnjen, skrbno zapognjen in za optimalno hrustljavost desetkrat zavihan!

Večstransko jed mandu lahko uživamo kot prigrizek ob pivu ali kot glavno jed z rižem in kimčijem, ali pa kot prilogo, ki si jo družba deli ob glavni jedi.

  • Popečeni domači Mandu s svinjino in zelenjavo

    8 kosov

    9.5 €

    • 1,
    • 9,
    • 11
    • Svinjina,
    • pšenična moka,
    • mlada čebula,
    • kitajsko zelje,
    • ingver,
    • sojina omaka,
    • sezamovo olje
  • Popečeni domači Mandu s steklenimi rezanci in zelenjavo

    8 kosov

    Vegansko

    8.9 €

    • 1,
    • 11
    • Stekleni rezanci,
    • kitajsko zelje,
    • korenje,
    • mlada čebula,
    • pšenična moka,
    • ingver,
    • sojina omaka

Še izbirate?